Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#KREATIVNOST

Skladatelj Leon Firšt svojo kreativnost izraža skozi glasbo. Kdaj ste pa vi najbolj kreativni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #KREATIVNOST ter se potegujte za ogled brezčasnega muzikala Veronika Deseniška.

#POGUM

Gasilci so nam zaupali, kaj pomeni biti pogumen. Kdaj ste pa vi najbolj pogumni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POGUM ter se potegujte za adrenalinski spust. Podarili bomo 30 Zipline doživetij v Planici.

#VZTRAJNOST

Za doseganje vrhunskih rezultatov je potrebna vztrajnost. Z nami to vrednoto deli kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer. Kaj pa je za vas vztrajnost? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #VZTRAJNOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bomo nagradili s kotizacijo za priljubljeni kolesarski maraton ZELENE DOLINE.

#SLEDLJIVOST

»Naše je!« je prav vsak od proizvajalcev mleka Mlekarne Celeia prepoznal svoje mleko in dodal, da sledljivost pomeni kvaliteto, zaupanje in zdravje. Kaj pa vam pomeni sledljivost izdelkov Zelene Doline? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #SLEDLJIVOST ter se potegujte za čudovit enodnevni izlet po Mlečni cesti.

#POVEZANOST

Mlečna kraljica Urška Pevec nam je zaupala, kaj ji pomeni povezanost. Kaj pa vas povezuje z nami, kaj z družino in stvarmi, ki vam veliko pomenijo? Delite svojo #povezanost na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POVEZANOST ter se potegujte za slastno nagrado. 

#SMEH

Boštjan Gorenc, Pižama, se strinja, da je smeh pol zdravja – druga polovica pa je kozarec mleka. Tudi, ko pot ni najlažja, si prav s smehom lahko pomagamo prek ovir. Zato iščemo najbolj smešno vsebino! Objavite svojo na našo Facebook strani ali vaš Instagram profil pod oznakama #ZELENEDOLINE IN #SMEH in se potegujte za super nagrado!

#ZELENEDOLINE

V letu 2017 bomo na naših družbenih omrežjih vsak mesec skupaj z vami puščali sledi in praznovali našo obletnico.

Novice


Osvojite brezplačen ogled muzikala Veronika Deseniška

S kreativnostjo nas je prevzel skladatelj Leon Firšt, ki z nami praznuje 30 let sledi znamke ZELENE DOLINE. Leon pravi, da skozi glasbo izraža sebe in ljudem podari nekaj lepega. Lepote njegovega dela pa bo 30 srečnih nagrajencev doživelo na brezplačnem muzikalu Veronika Deseniška.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kdaj ste najbolj kreativni? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #KREATIVNOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 nagrajencev, ki bodo nagrajeni z brezplačnim ogledom muzikala Veronika Deseniška. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.


Nagrajenci nagradne igre #POGUM

Micchaaela (Instagram), tejastukeljs (Instagram), Andreja Pil, Štefka Nemec, Ksenija Čurin, Mirsada Ibro Grcić, Zeljko Lipnik, Mateja Novak, Justina Milar, Igor Juratovec, Stefanovi Gabriela Dragan, Andrejka Salobir, Marko Jerič, Nina Anej, Robi Nucic, Magdalena Omnia, Sonja Sešel Guček, Andreja Rak-Ribič, Edita Žižek, Darija Kristan, Sabina Androjna, Sonja Maček, Tanja Percic, Renata Jerlah, Nii Nna Nii Nna, David Vunderl, Ajda Prušek, Tina Blatnik, Damjan Naglič, Marko Gosar.


Osvojite doživetje Zipline v Planici

Jubilejnem praznovanju so se pridružili gasilci, ki so naš navdih v novi nagradni igri. Že 30 let ZELENE DOLINE pogumno puščajo sledi in zato vabimo pogumne, da se nam pridružijo na adrenalinskem doživetju.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kdaj ste najbolj pogumni? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #POGUM. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 najbolj pogumnih, ki bodo nagrajeni z doživetjem Zipline v Planici. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.


Spremljaj naše sledi na Facebooku

Nagradna igra je v teku! Poglejte FB objavo.

Danes
Timeline Photos

Nagradna igra #kreativnost Osupnili ste nas s kreativnostjo, zato smo se odločili, da naredimo korak naprej. Skupaj bomo napisali pesem! V komentar v eni povedi napišite vašo izkušnjo z blagovno znamko Zelene Doline, mi pa bomo vse vaše komentarje zložili v Zeleno simfonijo. Seveda bomo najizvirnejše odgovore tudi nagradili. 🎁

1 dan nazaj
Timeline Photos

Katera pot bo slovensko čebelico peljala do slastnega MYTHOS, grškega tipa jogurta, v katerem je sad njenega dela? 🐝

2 dneva nazaj
Timeline Photos

Nagradna igra #kreativnost Danes je prvi dan poletja, zato nam svojo kreativnost pokažite z domiselnim verzom o poletju. Mi smo svojega napisali kar v haiku obliki. 🌞 Bodite kreativni, saj bomo najizvirnejše odgovore nagradili z brezplačnim ogledom muzikala Veronika Deseniška.

3 dni nazaj
Timeline Photos

Prijatelji kolesarstva pozor! 26. avgusta si rezervirajte za kolesarki maraton ZELENE DOLINE. 🚴 Prijave zbiramo tukaj: http://bit.ly/2srOqS2

in na Instagramu.

Objavite svojo Instagram zgodbo in se potegujte za nagrade!