Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#DOMAČNOST

Poskočni muzikanti so nas ujeli v ritem domačnosti. Kaj pa vam pomeni domačnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #DOMAČNOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bomo nagradili z ogledom snemanja oddaje Slovenski pozdrav.

#KREATIVNOST

Skladatelj Leon Firšt svojo kreativnost izraža skozi glasbo. Kdaj ste pa vi najbolj kreativni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #KREATIVNOST ter se potegujte za ogled brezčasnega muzikala Veronika Deseniška.

#POGUM

Gasilci so nam zaupali, kaj pomeni biti pogumen. Kdaj ste pa vi najbolj pogumni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POGUM ter se potegujte za adrenalinski spust. Podarili bomo 30 Zipline doživetij v Planici.

Novice


Osvojite ogled snemanja oddaje Slovenski pozdrav

V ritmu domačnosti so se praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružili Poskočni muzikanti. 30 srečnim nagrajencem želimo vrednoto domačnosti še bolj približati z ogledom snemanja oddaje Slovenski pozdrav.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj vam pomeni domačnost? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #DOMAČNOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 nagrajencev, ki bodo nagrajeni z ogledom snemanja oddaje Slovenski pozdrav. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Nagrajenci nagradne igre #KREATIVNOST

Urška Bider, Marko Gluhak, Evita Obrežan, Petra Unijat, Tilen Lotič, Sebastijan Mahne, Marjana Štelcl, Eva Petauer, Darinka Sreš, Natalija Felkar, Vesna Kalc, Unikatna izdelava vizitk Neva, Ana Češarek, Ancka Tomaz, Dragica Katan, Tina Zalokar, Romana Šušteršič Ex Srebočan, Anica Šalamija, Maja Kržiščnik, Tatjana Štefanič, Boštjan Volaj, Danica Pinter, Matej Mp, Tone Slavka, Mateja Dobrišek, Mirjana Habjan, Štefka Konečnik, Zala Zorko, Eva Kink Žerjav, Tinna Brinna Ferk.

Osvojite brezplačen ogled muzikala Veronika Deseniška

S kreativnostjo nas je prevzel skladatelj Leon Firšt, ki z nami praznuje 30 let sledi znamke ZELENE DOLINE. Leon pravi, da skozi glasbo izraža sebe in ljudem podari nekaj lepega. Lepote njegovega dela pa bo 30 srečnih nagrajencev doživelo na brezplačnem muzikalu Veronika Deseniška.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kdaj ste najbolj kreativni? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #KREATIVNOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 nagrajencev, ki bodo nagrajeni z brezplačnim ogledom muzikala Veronika Deseniška. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Spremljaj naše sledi na Facebooku

Nagradna igra je v teku! Poglejte FB objavo.

11 dni nazaj

Nagradna igra #domačnost Poskočni muzikanti pravijo, da je domačnost vonj po domu. Kaj pa pravite vi? Odgovor zapišite v komentar in se potegujte za ogled snemanja oddaje Slovenski pozdrav. 🎁

12 dni nazaj

7. septembra gre 100 žensk na Triglav. Ste med njimi? Preverite tukaj: http://bit.ly/2hAtMxf

13 dni nazaj

Opomnik za ljubitelje kolesarstva! 🚴 13. avgusta se zaključi prvi krog prijav za udeležbo na rekreativnem kolesarskem maratonu ZELENE DOLINE, ki bo 26. avgusta. Pohitite s prijavami in si zagotovite darilni paket I. Prijave zbiramo tukaj: http://bit.ly/2srOqS2

14 dni nazaj
Nagradna igra #domačnost

🎁 Nagradna igra #domačnost 🏡 Domačnost je vrednota, ki predstavlja ogromno dela, truda in predvsem ljubezni. 🔍 V komentar zapišite, kaj vam pomeni domačnost, pripišite oznaki #zelenedoline in #domačnost ter se potegujte za super nagrado. 🏆 Izbrali bomo 30 najbolj zanimivih in jih nagradili z ogledom snemanja oddaje Slovenski pozdrav. 📢 Objave zbiramo do vključno ponedeljka, 21. avgusta. 📎 Pravila in pogoji: http://bit.ly/2oudhoB

in na Instagramu.

Objavite svojo Instagram zgodbo in se potegujte za nagrade!