Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#DRUŽINA

Boštjan Romih pravi, da je družina občutek, ko se najbližji zberejo za mizo. Kaj pa vam pomeni družina? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #DRUŽINA ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež.

#SRČNOST

Rokometašice RK ZELENE DOLINE Žalec so se strinjale, da je srčnost, ko so vse za eno in ena za vse. Kaj pa je za vas srčnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #SRČNOST ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z rokometno žogo in športno majico.

#ISKRENOST

S svojo iskreno navihanostjo se je praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružila kravica Liska. Kaj pa je za vas iskrenost? Delite z nami na Facebook strani ali Instagram profilu Zelene Doline, mi pa bomo podelili 30 kart za obisk živalskega vrta v Ljubljani. Karta vključuje tudi ogled oz. srečanje z najljubšo živaljo in podrobnejšo predstavitev njene oskrbe.

Novice


Osvojite družinsko vstopnico za Terme Čatež

Boštjan Romih nas je spremljal po poteh vrednot blagovne znamke Zelene Doline, sedaj pa praznovanje zaključujemo z njegovo najmočnejšo vrednoto – družino. V družinskem duhu bomo zato 30 nagrajencem podarili družinsko vstopnico za Terme Čatež.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj vam pomeni družina? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #DRUŽINA. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Nagrajenci nagradne igre #SRČNOST

Jernej Rantah, Dragica Markun, Biserka-Bisi Hotič, Mimi Koritnik, Lucija Kolar, Nina Žurman, Ines Bistan, Margareta Bukovec, Neza Cvikl, Goran Radisavljević, Henrik Plank, Barbara Križnar, Drago Ivanovič, Klemen Tršinar, Tamara Zver, Janko Matjašič, Klavdija Began, Gregor Česnik, Tatjanca Savanovič, Milena Pečar, Darinka Kotar, Neda Stevanović, Marjan Lenarčič, Aleksander Horvat, Stanka Ledinek, Silva Fridauer, Martina Majcen, Mitja Novak, Nataša Paulič Krstić, Teja Markelj.

Srčnost z rokometašicami RK ZELENE DOLINE Žalec

S srčnostjo so nas prevzele rokometašice ekipe RK ZELENE DOLINE Žalec, ki z nami praznujejo 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE. Pravijo, da je srčnost, ko so vsi za enega in eden za vse. V športnem duhu bomo zato 30 nagrajencem podarili športno opremo.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj je za vas srčnost? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #SRČNOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z rokometno žogo in športno majico. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Spremljaj naše sledi na Facebooku

Nagradna igra je v teku! Poglejte FB objavo.

1 dan nazaj

Nagradna igra #družina »Družina je uno – osnova, deblo. Ne, še hujš – korenine!« V komentar zapišite, kaj vam pomeni družina, mi pa bomo najizvirnejše odgovore nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež. 💦

2 dneva nazaj

Jogurti SADNA DEŽELA, v katerih se prepletajo slovensko mleko, slovensko sadje in slovenska kakovost, so na voljo v treh okusih. Ali veste, katerega je izbrala Iris? ;) a) Navihana borovnica b) Rumeni Delišes c) Zlati Delišes Polna krošnja odličnega ➡ http://bit.ly/2iYn5CH

3 dni nazaj
Nagradna igra #družina

🎁 Nagradna igra #družina ❤ »Nedeljsko jutro. Družinski zajtrk. Končno cela familija za mizo,« pravi Boštjan Romih, ki z vrednoto #družina zaključuje jubilejno praznovanje 30 let blagovne znamke Zelene Doline. 🔍 V komentar zapišite, kaj vam pomeni družina, odgovoru pripišite oznaki #zelenedoline in #družina ter se potegujte za super nagrado. 🏆 Izbrali bomo 30 najbolj zanimivih in jih nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež. 📢 Objave zbiramo do vključno nedelje, 26. novembra. 📎 Pravila in pogoji: http://bit.ly/2oudhoB

4 dni nazaj

Čarobni okus Božičnega jogurta je najslajši, ko zunaj padajo snežinke. Ste se tudi vi zbudili v zasneženo jutro? Z nami delite fotografijo. :)

in na Instagramu.

Objavite svojo Instagram zgodbo in se potegujte za nagrade!