Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#ISKRENOST

S svojo iskreno navihanostjo se je praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružila kravica Liska. Kaj pa je za vas iskrenost? Delite z nami na Facebook strani ali Instagram profilu Zelene Doline, mi pa bomo podelili 30 kart za obisk živalskega vrta v Ljubljani. Karta vključuje tudi ogled oz. srečanje z najljubšo živaljo in podrobnejšo predstavitev njene oskrbe.

#PRIPADNOST

Zaposleni v Mlekarni Celeia svoje delo opravljamo z dušo in telesom. Kaj pa vam pomeni pripadnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #PRIPADNOST ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki bodo prejeli paket izdelkov ZELENE DOLINE.

#PREDANOST

Tina Trstenjak, evropska prvakinja v judu, je dokazala, da je predanost zlata vredna. Čemu ste pa vi najbolj predani? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #PREDANOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bo lahko svojo predanost preizkusilo na kondicijskem treningu s Tino Trstenjak.

Novice


Osvojite izlet v Ljubljanski živalski vrt in srečajte svojo najljubšo žival

S svojo iskreno navihanostjo se je praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružila kravica Liska, ki je navdih v novi nagradni igri. 30 izbranih nagrajencev bo imelo priložnost spoznati prijatelje kravice Liske v Ljubljanskem živalskem vrtu.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj je za vas iskrenost? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #ISKRENOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki bodo prejeli karto za obisk živalskega vrta v Ljubljani. Karta vključuje tudi ogled oz. srečanje z najljubšo živaljo in podrobnejšo predstavitev njene oskrbe. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Osvojite slastni nagradni paket

Jubilejnih 30 let blagovne znamke Zelene Doline odraža tudi naše delo, sodelavcev v Mlekarni Celeia. Skupaj smo ponosni na ta dosežek, saj svoje delo opravljamo z dušo in telesom. 30 nagrajencev nagradne igre bomo v ta namen razveselili s paketom izdelkov ZELENE DOLINE.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj vam pomeni pripadnost. Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #PRIPADNOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki bodo prejeli paket izdelkov ZELENE DOLINE. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Nagrajenci nagradne igre #PREDANOST

Marjan Lenarčič, Renata Jerlah, Anja Pintaric Kolar, Angela Truntič, Peter Repovž, Matic Jakše, Franc Potočnik, Aljaž Križan, Zdravko Štrumperger, Anika Štrasen, Marjan Galien, Franc Collautti, Tatjana Jelovčan, Martin Jenič, Dušan Osredkar, Magda Keber, Gregorčič Marjeta, Lozar Alma, Saša Petrovič Real, Brina Popović, Ignacija Janžekovič, Majda Rihtar, Bruno Svetelšek, Darjan Marejanovic, Maja Konečnik, Vesna Steiner, Jelka Voda, Bojan Weitzer, Valerija Fras, Teja Mate.

Spremljaj naše sledi na Facebooku

Nagradna igra je v teku! Poglejte FB objavo.

17 dni nazaj

Za vas smo ustvarili novo linijo premium sadnih jogurtov, v katerih se prepletajo slovensko mleko, slovensko sadje in slovenska kakovost. Ali že veste, kako se imenuje nova linija izdelkov? a) Premium jogurti b) Sadna dežela c) Dežela sadja

18 dni nazaj

Nagradna igra #pripadnost Počutje in pripadnost med sodelavci nam je pomembno. V Mlekarni Celeia zato uresničujemo številne dodatne ukrepe, ki nam lajšajo usklajevanje družinskega in poklicnega življenja, kar potrjuje tudi pridobljen certifikat Družini prijazno podjetje. Sodelujte v nagradni igri in v komentar zapišite, kaj vam pomeni pripadnost? 30 najbolj zanimivih odgovorov bomo nagradili z bogatim paketom izdelkov ZELENE DOLINE.

19 dni nazaj

Kateri krogec smo izrezali iz priljubljenega namaza z zelišči? :)

23 dni nazaj

Nagradna igra #pripadnost Hvaležni smo za pripadnost naših zaposlenih, ki pravijo, da smo kot ena velika družina. 💓 Sodelujte v nagradni igri in v komentar zapišite, kaj vam pomeni pripadnost? 30 najbolj zanimivih odgovorov bomo nagradili z bogatim paketom izdelkov ZELENE DOLINE.

in na Instagramu.

Objavite svojo Instagram zgodbo in se potegujte za nagrade!