Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#POVEZANOST

Mlečna kraljica Urška Pevec nam je zaupala, kaj ji pomeni povezanost. Kaj pa vas povezuje z nami, kaj z družino in stvarmi, ki vam veliko pomenijo? Delite svojo #povezanost na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POVEZANOST ter se potegujte za slastno nagrado. 

#SMEH

Boštjan Gorenc, Pižama, se strinja, da je smeh pol zdravja – druga polovica pa je kozarec mleka. Tudi, ko pot ni najlažja, si prav s smehom lahko pomagamo prek ovir. Zato iščemo najbolj smešno vsebino! Objavite svojo na našo Facebook strani ali vaš Instagram profil pod oznakama #ZELENEDOLINE IN #SMEH in se potegujte za super nagrado!

#ZELENEDOLINE

V letu 2017 bomo na naših družbenih omrežjih vsak mesec skupaj z vami puščali sledi in praznovali našo obletnico.

Novice


Osvojite slastni nagradni paket!

Mlečna kraljica, Urška Pevec, z nami praznuje naših 30 let sledi, ki jih je vredno pustiti. 30 srečnim nagrajencem nagradne igre želimo polepšati pomlad z bogatim nagradnim paketom.

Ob tej priložnosti vas želimo spodbuditi, da razmišljate o povezanosti. Na našem Facebook profilu ali na svojem Instagram profilu nam zaupajte, kaj vas povezuje z nami. Kaj vas povezuje z najljubšim hobijem, ljubljenčkom ali pa najljubšim jogurtom? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #POVEZANOST. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki bodo prejeli paket izdelkov ZELENE DOLINE. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.


Osvojite vstopnice za ekskluzivno predstavo!

Boštjan Gorenc Pižama, ki z nami praznuje naših 30 let sledi, ki jih je vredno pustiti, bo 30 srečnim nagrajencem naše nagradne igre pripravil prav posebno predstavo 50 odtenkov njive. Zabava zagotovljena, karto pa lahko osvojite tako, da nam pokažete, kaj vas spravi v #SMEH.

Preprosto nam na našem Facebook profilu ali na svojem Instagram profilu objavite svojo najbolj smešno vsebino – tisto, ki vas najbolj spravi v smeh. Lahko jo napišete ali posnamete. Glavno je, da objavo označite z oznakama #ZELENEDOLINE in #SMEH. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 šaljivcev, ki bodo prejeli vstopnico za nepozabno ekskluzivno predstavo 50 odtenkov njive. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.


Pridružite se praznovanju!

Začelo se je praznovanje 30-letnice znamke ZELENE DOLINE. Od marca pa vse do konca leta vam bomo predstavljali sledi, ki smo jih v tem obdobju ustvarili in smo nanje še posebej ponosni. Vsaki smo pripisali eno oznako in s posameznikom ali organizacijo, ki je vpletena v našo zgodbo, posneli kratek film.

Ob vsakem filmu boste dobili priložnost tudi vi, da v čim večjem številu sodelujete in nam pomagate puščati sledi, ki jih bo vredno praznovati še nadaljnjih 30 let. Vabimo vas, da nas spremljate na Facebooku in Instagramu, kjer bomo sproti razkrivali načine, kako lahko sodelujete v našem praznovanju.


Spremljaj naše sledi na Facebooku

Nagradna igra je v teku! Poglejte FB objavo.

Danes
Timeline Photos

Ste se kdaj vprašali na kakšni nadmorski višine se pasejo krave, katerih mleko pijete? 😯 Namig ➡ Kmetijo in informacijo poiščite tukaj: http://bit.ly/2njwrKr

1 dan nazaj
Timeline Photos

NAGRADNA IGRA #povezanost Samo povezani se lahko dvignemo. Sodelujemo z več kot 1000 dobavitelji mleka, združenih v 17 Kmetijskih zadrug. 🎈🎈🎈 Povezani delamo in povezani tudi praznujemo. Pridružite se praznovanju tudi vi! Sodelujte v nagradni igri in zapišite, kaj za vas pomeni povezanost. Pa ne pozabite uporabiti še oznaki #zelenedoline in #povezanost. :)

1 dan nazaj
NAGRADNA IGRA #povezanost

🎁 NAGRADNA IGRA #povezanost 🎈 Skupnost, zaupanje in moč. Tako našo povezanost s kmetijskimi zadrugami opiše Urška Pevec, aktualna mlečna kraljica. ❤ V komentar zapišite tri stvari, ki vas povezujejo z nami, pripišite oznaki #zelenedoline in #povezanost ter se potegujte za super nagrado. 🏆 Izbrali bomo 30 najbolj zanimivih in jih nagradili z bogatim paketom izdelkov ZELENIH DOLIN. 📢 Objave zbiramo do vključno ponedeljka, 10. aprila.

3 dni nazaj
Timeline Photos

NAGRADNA IGRA #smeh Nekdo se je grdo pošalil in nam v nedeljo ukradel uro spanca. Premik ure je zmedel tudi Romiha, ki je še vedno v pižami s Pižamo, a zmede ne želi priznati. V komentar zapišite, kako je Romih opravičil svojo obleko Pižami, najbolj smešne odgovore pa bomo nagradili s predstavo, ki jo bo Boštjan Gorenc Pižama pripravil ekskluzivno za zmagovalce.

in na Instagramu.

Objavite svojo Instagram zgodbo in se potegujte za nagrade!