Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

Sledi, ki jih je vredno praznovati

#DRUŽINA

Boštjan Romih pravi, da je družina občutek, ko se najbližji zberejo za mizo. Kaj pa vam pomeni družina? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #DRUŽINA ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež.

#SRČNOST

Rokometašice RK ZELENE DOLINE Žalec so se strinjale, da je srčnost, ko so vse za eno in ena za vse. Kaj pa je za vas srčnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #SRČNOST ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z rokometno žogo in športno majico.

#ISKRENOST

S svojo iskreno navihanostjo se je praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružila kravica Liska. Kaj pa je za vas iskrenost? Delite z nami na Facebook strani ali Instagram profilu Zelene Doline, mi pa bomo podelili 30 kart za obisk živalskega vrta v Ljubljani. Karta vključuje tudi ogled oz. srečanje z najljubšo živaljo in podrobnejšo predstavitev njene oskrbe.

Novice


Nagrajenci nagradne igre #DRUŽINA

Lucija Pacek, Gorazd Osolnik, Tina Rajšp, Šp El Ka, Nataša Pečečnik, Dejan Mohar, Sergeja Tjaša Puškarić, Zmaga Antončič, Urša Toporiš, Irena Prgova, Lasthy Lasti, Mateja Pirnat, Mili Lili, Mateja Blatnik, Tamara Štamcar, Mojca Črtalič, Nina Ocepek, Klaudia Šmit, Sabina Beranič, Tomaz Drolc, Tanja Zakotnik Jeršin, Mojca Zavašnik, Dušanka Žnidar, Renata Barbarič, Lucija Razdevšek, Dragica Vidrih, Nataša Kališek, Milena Jordan, Ivica Aubreht, Tedi Medi.

Osvojite družinsko vstopnico za Terme Čatež

Boštjan Romih nas je spremljal po poteh vrednot blagovne znamke Zelene Doline, sedaj pa praznovanje zaključujemo z njegovo najmočnejšo vrednoto – družino. V družinskem duhu bomo zato 30 nagrajencem podarili družinsko vstopnico za Terme Čatež.

Sodelujte v nagradni igri in nam na naši Facebook strani ali na svojem Instagram profilu zaupajte, kaj vam pomeni družina? Svoje objave ne pozabite označiti z oznakama #ZELENEDOLINE in #DRUŽINA. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z družinsko vstopnico za Terme Čatež. Pravila in pogoje nagradne igre si preberite tukaj.

Nagrajenci nagradne igre #SRČNOST

Jernej Rantah, Dragica Markun, Biserka-Bisi Hotič, Mimi Koritnik, Lucija Kolar, Nina Žurman, Ines Bistan, Margareta Bukovec, Neza Cvikl, Goran Radisavljević, Henrik Plank, Barbara Križnar, Drago Ivanovič, Klemen Tršinar, Tamara Zver, Janko Matjašič, Klavdija Began, Gregor Česnik, Tatjanca Savanovič, Milena Pečar, Darinka Kotar, Neda Stevanović, Marjan Lenarčič, Aleksander Horvat, Stanka Ledinek, Silva Fridauer, Martina Majcen, Mitja Novak, Nataša Paulič Krstić, Teja Markelj.