Ostale vsebine na www.mlecnacesta.siMlečna cesta logo
Zelene doline logo

NazajVsi video utrinki

#ZELENEDOLINE

V letu 2017 bomo na naših družbenih omrežjih vsak mesec skupaj z vami puščali sledi in praznovali našo obletnico.

#SMEH

Boštjan Gorenc, Pižama, se strinja, da je smeh pol zdravja – druga polovica pa je kozarec mleka. Tudi, ko pot ni najlažja, si prav s smehom lahko pomagamo prek ovir. Zato iščemo najbolj smešno vsebino! Objavite svojo na našo Facebook strani ali vaš Instagram profil pod oznakama #ZELENEDOLINE IN #SMEH in se potegujte za super nagrado!

#POVEZANOST

Mlečna kraljica Urška Pevec nam je zaupala, kaj ji pomeni povezanost. Kaj pa vas povezuje z nami, kaj z družino in stvarmi, ki vam veliko pomenijo? Delite svojo #povezanost na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POVEZANOST ter se potegujte za slastno nagrado. 

#SLEDLJIVOST

»Naše je!« je prav vsak od proizvajalcev mleka Mlekarne Celeia prepoznal svoje mleko in dodal, da sledljivost pomeni kvaliteto, zaupanje in zdravje. Kaj pa vam pomeni sledljivost izdelkov Zelene Doline? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #SLEDLJIVOST ter se potegujte za čudovit enodnevni izlet po Mlečni cesti.

#VZTRAJNOST

Za doseganje vrhunskih rezultatov je potrebna vztrajnost. Z nami to vrednoto deli kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer. Kaj pa je za vas vztrajnost? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #VZTRAJNOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bomo nagradili s kotizacijo za priljubljeni kolesarski maraton ZELENE DOLINE.

#POGUM

Gasilci so nam zaupali, kaj pomeni biti pogumen. Kdaj ste pa vi najbolj pogumni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #POGUM ter se potegujte za adrenalinski spust. Podarili bomo 30 Zipline doživetij v Planici.

#KREATIVNOST

Skladatelj Leon Firšt svojo kreativnost izraža skozi glasbo. Kdaj ste pa vi najbolj kreativni? Odgovor delite na našo Facebook stran ali svoj Instagram profil z oznakama #ZELENEDOLINE in #KREATIVNOST ter se potegujte za ogled brezčasnega muzikala Veronika Deseniška.

#DOMAČNOST

Poskočni muzikanti so nas ujeli v ritem domačnosti. Kaj pa vam pomeni domačnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #DOMAČNOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bomo nagradili z ogledom snemanja oddaje Slovenski pozdrav.

#PREDANOST

Tina Trstenjak, evropska prvakinja v judu, je dokazala, da je predanost zlata vredna. Čemu ste pa vi najbolj predani? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #PREDANOST ter sodelujte v nagradni igri. 30 sodelujočih bo lahko svojo predanost preizkusilo na kondicijskem treningu s Tino Trstenjak.

#PRIPADNOST

Zaposleni v Mlekarni Celeia svoje delo opravljamo z dušo in telesom. Kaj pa vam pomeni pripadnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #PRIPADNOST ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki bodo prejeli paket izdelkov ZELENE DOLINE.

#ISKRENOST

S svojo iskreno navihanostjo se je praznovanju 30 let blagovne znamke ZELENE DOLINE pridružila kravica Liska. Kaj pa je za vas iskrenost? Delite z nami na Facebook strani ali Instagram profilu Zelene Doline, mi pa bomo podelili 30 kart za obisk živalskega vrta v Ljubljani. Karta vključuje tudi ogled oz. srečanje z najljubšo živaljo in podrobnejšo predstavitev njene oskrbe.

#SRČNOST

Rokometašice RK ZELENE DOLINE Žalec so se strinjale, da je srčnost, ko so vse za eno in ena za vse. Kaj pa je za vas srčnost? Odgovor delite na naši Facebook strani ali svojem Instagram profilu z oznakama #ZELENEDOLINE in #SRČNOST ter sodelujte v nagradni igri. Med vsemi objavami bomo izbrali 30 srečnežev, ki jih bomo nagradili z rokometno žogo in športno majico.